STAGIU DE PREGĂTIRE – Opt rugbyști de la CSM Baia Mare, convocați în lotul lărgit al reprezentativei România A

0
50

PROIECT. Selecționata secundă a “Stejarilor”’, România A, “un proiect gândit pentru Cupa Mondială din 2019 și la ce va urma după această competiție, un proiect care dă șansa jucătorilor tineri să își arate potențialul” – după cum spunea Lynn Howells, șeful staff-ului naționalei noastre -, a intrat într-un stagiu centralizat de pregătire la Snagov, printre cei 46 de rugbyști convocați aflându-se atât jucători cu experiență, cât și tineri de perspectivă.

 

Opt dintre aceștia (George Oprea, Constantin Pristaviță, Ovidiu Cojocaru, Florian Roșu, Michael Doneghan, Alexandru Bucur, Mihai Lamboiu, Alexandru ) sunt comoponenți ai echipei băimărene CSM Știința, vicecampioană națională în ediția precedentă. În penultima zi a stagiului, pe 21 octombrie, se va disputa un joc de pregătire, sportivii convocați urmând să fie împărțiți în două echipe (România A și XV-le Președintelui). Meciul va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 15.

 

Pregătirea în acest stagiu este supervizată de staff-ul echipei naționale de seniori a României (Lynn Howells, Rob Moffat și Massimo Cuttitta), dar sunt implicați activ și antrenorii echipelor de SuperLigă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ