STAGIU DE PREGĂTIRE – Opt rugbyști de la CSM Baia Mare, convocați în lotul lărgit al reprezentativei România A

0
115

PROIECT. Selecționata secundă a “Stejarilor”’, România A, “un proiect gândit pentru Cupa Mondială din 2019 și la ce va urma după această competiție, un proiect care dă șansa jucătorilor tineri să își arate potențialul” – după cum spunea Lynn Howells, șeful staff-ului naționalei noastre -, a intrat într-un stagiu centralizat de pregătire la Snagov, printre cei 46 de rugbyști convocați aflându-se atât jucători cu experiență, cât și tineri de perspectivă.

 

Opt dintre aceștia (George Oprea, Constantin Pristaviță, Ovidiu Cojocaru, Florian Roșu, Michael Doneghan, Alexandru Bucur, Mihai Lamboiu, Alexandru ) sunt comoponenți ai echipei băimărene CSM Știința, vicecampioană națională în ediția precedentă. În penultima zi a stagiului, pe 21 octombrie, se va disputa un joc de pregătire, sportivii convocați urmând să fie împărțiți în două echipe (România A și XV-le Președintelui). Meciul va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 15.

 

Pregătirea în acest stagiu este supervizată de staff-ul echipei naționale de seniori a României (Lynn Howells, Rob Moffat și Massimo Cuttitta), dar sunt implicați activ și antrenorii echipelor de SuperLigă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here