SPORT NAŢIONAL – Dinamic Coruia debutează în Turneul Regulat al Campionatului Naţional de Oină Seniori

0
197

OINĂ. După ce ieri seară a avut loc şedinţa tehnică, în această dimineaţă, echipa maramureşeană de oină Dinamic Coruia debutează în Campionatul Naţional de Oină Seniori – Turneul Regulat – evenimentul este organizat de Federaţia Română de Oină, Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi CS Politehnica Cluj-Napoca şi are loc în acest weekend, la Cluj-Napoca, pe terenul Bazei Sportive CMC.

 

La competiție participă opt echipe: CS Politehnica Cluj, Energia Râmnicelu, Frontiera Constanţa, Straja Bucureşti, Stejarul Parcovaci, Biruinţa Gherăeşti, Brigada Gherăeşti şi Dinamic Coruia.

 

Turneul Regulat se dispută în sistem „fiecare cu fiecare”, iar clasamentul se întocmește pe baza adiţiunii de puncte. Primele patru clasate se califică în play-off, care se va disputa în două faze, tur şi retur.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here