SPECTACOL – Tulburător recital al actriței Aurora Prodan, vineri, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
232
Aurora Prodan

TEATRU. Vineri, 19 aprilie, de la ora 19, la sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, are loc spectacolul „Și mâine e o zi”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital al actriței Aurora Prodan în rolul Frau Ruhsam. Spectacolul, regizat de regretatul Anton Tauf, vorbește despre singurătate și despre speranță.

 

Criticul de teatru Claudiu Groza scria în „Tribuna”: „Un recital actoricesc fermecător prin autenticitate și emoție, în interpretarea Aurorei Prodan. Povestea ultimei zile „domestice” a unei femei vârstnice, care urmează să ajungă la azil, i-a permis renumitei și experimentatei actrițe băimărene un recital admirabil, cu rafinate treceri de la monologul decrepit la tăioase rememorări, ori de la pusee belicoase la căderi pshice traumatice.”

 

Biletele se pot cumpăra între orele 12-13 și 18-19 de la casieria teratrului și costă între 10 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari) și 15 lei (preț întreg).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here