SPECIAL – Înaintea meciului cu Dinamo, clubul Minaur adună de la suporteri mascote pe care le va dona copiilor defavorizați

0
169

DERBY CU IMPLICARE. Joi, 7 decembrie 2017, de la ora 17.15, va avea loc prima etapă din Cupa României între CS Minaur și CSM Dinamo București. Partida va aduce în tribune și spiritul sărbătorilor de iarnă, conducerea CS Minaur organizând un moment inedit la începutul meciului. Astfel suporterii prezenți la meci sunt rugați să aducă cu ei jucării de pluș pe care imediat după fluierul de început să le arunce în teren. Acestea vor fi apoi donate în preajma sărbătorii de Crăciun copiilor asistați din casele de tip familial din Baia Mare.

 

De asemenea, organizatorii le pregătesc suporterilor și alte surprize – în pauza meciului se va organiza un concurs cu premii și va avea loc și o reprezentație a unui grup de majorete.

 

Minaur vs. Dinamo

 

Deținătoarea Cupei României, Dinamo, vine în Baia Mare. Istoria handbalistică a ultimilor 10 ani nu consemnează nici un meci între Minaur și Dinamo, în Cupa României. Sorții au făcut însă ca luna decembrie să le aducă suporterilor băimăreni drept cadou două meciuri pe teren propriu cu vechea rivală, la distanță de o săptămână. Primul dintre ele se desfășoară joi, 7 decembrie, în optimile Cupei României, de la ora 17.15.

 

Ambele echipe sunt într-o cădere de formă, acest meci fiind o ocazie perfectă pentru a plusa în special la moral. Partida se joacă într-o singură manșă, câștigătoarea calificându-se în faza sferturilor de finală ale Cupei României ce va avea loc peste aproximativ 10 zile. O eventuală victorie poate salva sfârșitul slab din turul Ligii Zimbrilor pentru băimăreni. E momentul să întrerupem șirul celor cinci eșecuri, chiar dacă Mihai Bușecan este în continuare indisponibil, iar Pierre Ragot face eforturi susținute pentru a se reface până la ora meciului.

 

Vestea bună pentru noi este că, după ce a lipsit de la meciul cu Poli Timișoara, Alin Câmpan este apt de joc și va evolua în extrema stângă alături de Alexandru Sabou, un jucător a cărui experiență și poftă de joc ne va fi de mare folos.

 

Dinamo vine din postura ultimei câștigătoare a trofeului și chiar dacă în campionat și în cupele europene a pierdut ultimele meciuri, atât în deplasare, cât și pe teren propriu, rămâne un adversar redutabil. Bucureștenii au în față o săptămână dificilă, fiind nevoiți să facă deplasarea la Baia Mare de două ori în interval de doar câteva zile, ținând cont că săptămâna viitoare Liga Zimbrilor programează în etapa a doua a returului același meci. Oaspeții sunt lipsiți pe linia de 6 metri de serviciile internaționalului Dan Savenco și este incertă și prezența în lot a interului stânga Sajjad Esteki.

 

Ambele echipe au în componență jucători care au evoluat în trecut în tabăra adversă. Ionuț Irimuș și Daniel Bera vin la Baia Mare ca acasă, în timp ce Pierre Ragot și Răzvand Pop, „au tras în barca” lui Dinamo sezonul trecut, un motiv în plus ca meciul să fie o adevărată confruntare de orgolii.

 

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat de la sediul Clubului Sportiv Minaur (în incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu intrare din parcarea de unde pleacă școala de șoferi) de luni până miercuri, între orele 09.00-16.00, și în ziua meciului cu începere de la ora 15.00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here