SOLICITARE – Deputatul Adrian Todoran oferă argumentul necesității demisiei ministrului Finanțelor: „A trădat!”

0
94

REACȚIE. Deputatul maramureșean Adrian Todoran consideră că ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, trebuie să demisioneze imediat din funcție după ce a declarat public, în plenul Camerei Deputaţilor, că „e o utopie să credem că noi, parlamentarii, ar trebui să răspundem în primul rând celor care ne votează şi după aceea în faţa partidelor. E o teorie şi e o utopie să credem asta în România”.

 

„Este halucinant! Nu mi-a venit să cred că aud o astfel de declaraţie în anul 2018, în plenul forului legislativ, din gura unui ministru. Avem astăzi la conducere, într-o Românie pretins democratică, astfel de specimene: oameni care stau drepţi în faţa partidului, la fel ca pe vremuri, trădându-i pe români.

 

Declaraţia domnului Teodorovici este deosebit de gravă, dar înţeleg că pentru el şi colegii lui este normă, întrucât supunerea faţă de partidul-stat este prioritară. Trist şi revoltător… Pentru această declaraţie şi pentru toate acţiunile îndreptate împotriva românilor, dar pentru partid, domnul Teodorovici, care am impresia că nici nu realizează enormitatea cuvintelor pe care le-a rostit, trebuie să plece. El, împreună cu toţi colegii lui, la fel de incompetenţi”, a conchis deputatul Adrian Todoran, vicepreşedinte al PMP.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here