SELECȚIE – Talonerul Bărdașu, al șaselea maramureșean cooptat în lotul național pentru meciul cu Tonga

0
773
Florin Bărdașu

MECI TEST. Talonerul Florin Vasile Bărdașu (26 de ani) de la CSM Știința Baia Mare a fost convocat în naționala de rugby a României în vederea meciului de sâmbătă, 25 noiembrie, cu Tonga. Convocarea jucătorului echipei maramureșene vicecampioană națională se datorează modificărilor aduse lotului de antrenorul Lynn Howells.

 

Convocarea lui Bărdașu ridică la șase numărul jucătorilor maramureșeni din lotul României, în afara sa fiind cooptați în națională pilierul Constantin Pristaviță, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a doua Johannes Van Heerden, linia a treia Cristi Chirică și centrul Sione Fakaosilea.

 

România se afla pe locul 14 în ierarhia World Rugby, în timp ce Tonga ocupă locul 15. Meciul amical de sâmbătă se va desfășura în București, pe Stadionul național ”Arcul de Triumf”, și va începe la ora 18.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here