ȘCOALĂ ANTREPRENORIALĂ – Premiu european pentru Liceul Tehnologic Marmaţia din Sighetu Marmaţiei

0
385

DISTINCȚIE. Inclus în cele 17 instituţii de învăţământ câştigătoare ale competiţiei Şcoala Antreprenorială a Anului, Liceul Tehnologic Marmaţia din Sighetu Marmaţiei a câștigat un nou premiu european, fiind printre laureaţii Premiilor de excelenţă în domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (EFP) 2018, eveniment desfășurat la Viena, în prezența comisarului european Marianne Thyssen.

 

Liceul Tehnologic Marmaţia a fost laureat la categoria destinată companiilor şi cursanţilor – Junior Achievement (JA) Europe (unitatea de învățământ maramureșeană implementând diverse programe pentru promovarea educaţiei economice moderne, prin integrarea învăţării în spirit antreprenorial (cei mai mulți dintre elevii și profesorii liceului sunt implicaţi în activităţi educaţionale antreprenoriale).

 

Premiile de excelenţă în domeniul EFP recompensează exemple remarcabile de educaţie şi formare profesională din Europa şi reprezintă un criteriu de excelenţă în domeniu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here