SCHI ALPIN – Astăzi începe, la Şuior, Cupa CSŞ Baia Sprie la slalom uriaş

0
314

COMPETIŢIE. În perioada 16-17 ianuarie, în organizarea Clubului Sportiv Școlar (CSŞ) Baia Sprie, pe pârtia de la Şuior are loc Cupa „CSŞ Baia Sprie” la schi alpin, proba de slalom uriaş. La concursurile sportive din acest an, organizate pentru categoriile HC, cadeţi şi copii se estimează participarea a 130 de concurenți.

 

Având în vedere condițiile deosebite prognozate pentru această perioadă şi preconizarea prezenţei unui număr mare de turiști în complexul turistic, jandarmeria maramureşeană recomandă participanţilor să solicite ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de ordine publică.

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here