RUGBY – Trei jucători ai CSM Ştiinţa Baia Mare, convocați la națională pentru meciul de duminică cu Spania

0
151

MECI. Taloneurul Florin Bărdaşu, jucătorul de linia a doua Johannes Van Heerden și centrul Sione Fakaosilea au fost convocați de antrenorul naţionalei de rugby a României, Lynn Howells, pentru partida de duminică, 18 februarie, contra Spaniei, disputat în deplasare, în cadrul REIC 2018. Obiectivul naționalei României este obţinerea celei de-a doua victorii din acest an în turneul care poate asigura calificarea primei reprezentative la CM 2019 din Japonia. Spania, care a obţinut o victorie în faţa Rusiei (20-13), se menţine în cursa de calificare la Cupa Mondială.

 

Pentru această partida, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 26 de jucători – cei mai mulţi provin de la campioana României, Timişoara Saracens – opt jucători, câte trei sunt de la CSM Ştiinţa Baia Mare, Steaua și CSM Bucureşti, unul de la Dinamo, șapte joacă în Franţa şi unul în Anglia.

 

Meciul cu ibericii va avea loc pe stadionul Central Field Universidad Complutense de Madrid, duminică, de la ora 13.45. În meciul de anul trecut, de la Bucureşti, ”Stejarii” s-au impus în faţa Los Leones cu 13-3. România ocupă în acest moment primul loc în REIC şi, dacă îşi va păstra postura de lider sau se va clasa pe locul secund, după Georgia (deja calificată), va avea asigurat locul în Grupa A de la CM 2019, grupă în care se regăsesc deja Irlanda, Scoţia şi Japonia.În clasamentul mondial, România este pe locul 15, iar Spania pe 19.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here