RUGBY – Știința Baia Mare a învins campioana en-titre, Timișoara Saracens, și a câștigat medialiile de bronz în Cupa Regelui

0
71

COMPETIȚIE. Echipa CSM Ştiinţa Baia Mare, fosta deținătoare a Cupei Regelui, a învins în finala mică campioana națională, Timişoara Saracens, cu scorul de 30-29 (14-17), și a câștigat medaliile de bronz ale competiției care a deschis sezonul regulat de rugby.

 

Echipa băimăreană a ratat șansa disputării finalei, fiind învinsă în semifinale de Steaua (cu 32-28), iar echipa bănățeană, de CSM București (cu 31-8). Meciul băimărenilor cu timișorenii, care a opus campioana și vicecampioana națională a sezonului precedent, s-a desfășurat în Cluj-Napoca, pe terenul ”Iuliu Haţieganu”.

 

Trofeul ediției 2018 a fost câștigat, în premieră, de CSM Bucureşti, care a învins în finală CSA Steaua Bucureşti, cu 24-22 (11-9). Într-un meci desfășurat pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ