RUGBY – Știința Baia Mare a învins campioana en-titre, Timișoara Saracens, și a câștigat medialiile de bronz în Cupa Regelui

0
198

COMPETIȚIE. Echipa CSM Ştiinţa Baia Mare, fosta deținătoare a Cupei Regelui, a învins în finala mică campioana națională, Timişoara Saracens, cu scorul de 30-29 (14-17), și a câștigat medaliile de bronz ale competiției care a deschis sezonul regulat de rugby.

 

Echipa băimăreană a ratat șansa disputării finalei, fiind învinsă în semifinale de Steaua (cu 32-28), iar echipa bănățeană, de CSM București (cu 31-8). Meciul băimărenilor cu timișorenii, care a opus campioana și vicecampioana națională a sezonului precedent, s-a desfășurat în Cluj-Napoca, pe terenul ”Iuliu Haţieganu”.

 

Trofeul ediției 2018 a fost câștigat, în premieră, de CSM Bucureşti, care a învins în finală CSA Steaua Bucureşti, cu 24-22 (11-9). Într-un meci desfășurat pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here