RUGBY – În Baia Mare, derby-ul campionatului național: vicecampioana Știința se confruntă cu campioana Timişoara Saracens

0
191

DERBY. Vineri, 6 aprilie, în Baia Mare se dispută derby-ul campionatului național de rugby. Vicecampioana CSM Știința Baia Mare se confruntă cu campioana Timişoara Saracens într-o partidă care contează pentru etapa a IX-a a SuperLigii.

 

Echipa bănățeană are mai multe accidentări: Ionel Badiu (genunchi), Horaţiu Pungea (cervical), Vlăduţ Popa (pomete), iar Mădălin Lemnaru şi Cătălin Fercu sunt indisponibili pentru această partidă ca urmare a uşoarelor accidentări survenite în meciul împotriva Heidelberger RK, din Continental Shield – toți necesită pauză competiţională pentru o săptămână. Revin, însă, în teren Mesake Doge, John Leiataua, Jack Umaga, Marius Simionescu, Luke Samoa, Samuel Mariş şi Lucian Mureşan.

 

Antrenorul principal al Timişoara Saracens, Sosene Anesi, a anunțat că a pregătit special acest meci, cu pregătiri  ca pentru o partidă „dură”, inclusiv cu sesiuni video în care s-a reanalizat sistemul de joc, bănățenii recunoscând valoarea pachetului de înaintare al băimărenilor și fiind convinși că pentru a se impune e necesar să câștige „în primul rând lupta fizică”. Ultima întâlnire Știința – Timișoara Saracens s-a disputat în noiembrie 2017, în Cupa României, și s-a încheiat cu victoria băimărenilor cu 8-7.

 

Meciul de vineri, 6 aprilie, are loc pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, de la ora 14.30 și va fi televizat în direct de Telekom Sport.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here