RUGBY – CSM Știința debutează în SuperLigă împotriva nou-promovatei Tomitanii Constanța

0
148

CAMPIONAT. Ediţia din acest an a SuperLigii CEC Bank la rugby va începe în 8 septembrie 2018 și se va încheia în 4 mai 2019, în prima etapă echipa băimăreană CSM Știința, vicecampioană națională, urmând să întâlnească, pe teren propriu, pe nou-promovata ACS Tomitanii Constanţa (câştigătoarea Diviziei Naţionale de Seniori).

 

La ediția din acest an, vor lupta pentru titlul de campioană (deținut de Timişoara Saracens) opt echipe: Timişoara Saracens, CSA Steaua Bucureşti, CSM Ştiinţa Baia Mare, CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti, U Cluj, ACS Tomitanii Constanţa şi SCM Gloria Buzău. Până la începerea campionatului, echipele din SuperLigă se vor confrunta în Cupa Regelui, competiţie care începe pe 11 august.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here