RUGBY – CSM Știința debutează în SuperLigă împotriva nou-promovatei Tomitanii Constanța

0
54

CAMPIONAT. Ediţia din acest an a SuperLigii CEC Bank la rugby va începe în 8 septembrie 2018 și se va încheia în 4 mai 2019, în prima etapă echipa băimăreană CSM Știința, vicecampioană națională, urmând să întâlnească, pe teren propriu, pe nou-promovata ACS Tomitanii Constanţa (câştigătoarea Diviziei Naţionale de Seniori).

 

La ediția din acest an, vor lupta pentru titlul de campioană (deținut de Timişoara Saracens) opt echipe: Timişoara Saracens, CSA Steaua Bucureşti, CSM Ştiinţa Baia Mare, CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti, U Cluj, ACS Tomitanii Constanţa şi SCM Gloria Buzău. Până la începerea campionatului, echipele din SuperLigă se vor confrunta în Cupa Regelui, competiţie care începe pe 11 august.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ