RUGBY – CSM Ştiinţa Baia Mare va juca pentru titlul de campioană naţională, la Bucureşti, cu Timişoara Saracens

0
135
CSM Știința Baia Mare

TITLU. CSM Ştiinţa Baia Mare (vicecampioana en titre) şi Timişoara Saracens (campioana en titre) sunt echipele care îşi vor disputa titlul de campioană naţională la rugby în 28 mai, pe Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” din Bucureşti. Cele două echipe vor juca în finala „mare” a SuperLigii CEC Bank la rugby, după victoriile obţinute în semifinale.

 

În prima semifinală, echipa băimăreană a învins, pe teren propriu, CSM Bucureşti cu 44-9 (12-9), reuşind 6 eseuri (Sikuea Taliauli (2), John Leiataua, Bidzina Samharadze, Răzvan Ailenei, Johannes Van Heerden) – 4 dintre acestea fiind transformate (toate de Luke Samoa) – şi 2 dropgoluri (ambele înscrise de Taniela Maravunawasawasa). Punctele bucureştenilor, care vor disputa finala „mică” cu CSA Steaua, au fost marcate de Daniel Faasen din trei lovituri de penalitate.

 

În cea de-a doua semifinală, CSA Steaua – Timişoara Saracens: 5-12 (0-6).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here