RUGBY – Cinci jucători de la CSM Știința Baia Mare, convocați pentru meciul test România – Samoa

0
194

CONVOCĂRI. Pilierul Constantin Pristaviță, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Johannes Van Heerden, flankerul Cristi Chirică și centrul Sione Fakaosilea, toți cinci componenți ai echipei vicecampioane a României, CSM Știința Baia Mare, au fost convocați de antrenorul naționalei de rugby, Lynn Howells, în lotul ”Stejarilor” pentru meciul test de luna viitoare contra Samoa.

 

Lotul României se va reuni pe 12 noiembrie la sediul Federației Romane de Rugby. Meciul are loc pe 18 noiembrie, de la ora 18, apoi urmând meciul cu Tonga, pe 25 noiembrie, la aceeași oră, ambele partide urmând să aibă loc pe Stadionul național ”Arcul de Triumf” din București. România se află pe locul 15 în ierarhia World Rugby, în timp ce Samoa ocupă locul 16, iar Tonga locul 13.

 

”Este o oportunitate bună pentru noi să vedem jucători noi, să punem la punct și acele detalii pentru a avea o campanie reușită de calificare la Cupa Mondială din Japonia 2019, campanie care se va finaliza pe parcursul meciurilor din Rugby Europe Championship de anul viitor. Samoa și Tonga, echipele pe care le vom întâlni, sunt adversari valoroși, care practică un rugby în viteză, deschis, și vom încerca să facem și noi un rugby asemănător”, a declarat Lynn Howells.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here