RUGBY – Călin Matei, reales vicepreședinte în cadrul Federației Române de Rugby

0
418
Călin Matei (foto: rugbybaiamare.ro)

ALEGERI FRR. Președintele clubului CSM Știința Remin Baia Mare, Călin Matei, și-a păstrat postul în conducerea Federației Române de Rugby, în urma alegerilor care au avut loc astăzi, 8 februarie, în sala de conferințe a COSR. Călin Matei a candidat pentru funcția de vicepreședinte (pe care a deținut-o și în mandatul precedent, împreună cu George Boroi și Pompilie Borș).

 

Călin Matei a candidat la această funcție alături de Haralambie Dumitraș (fostul deținător al funcției de președinte FRR) și de Mircea Copaci, președintele clubului Dinamo. Al patrulea candidat la funcția de vicepreședinte, Bogdan Marinescu, șeful secției de rugby din cadrul CSA Steaua, și-a retras candidatura cu puțin timp înainte de alegeri. Cum în organigrama conducerii FRR sunt prevăzute trei posturi de vicepreședinți, toți cei trei candidați au fost votați în unanimitate pentru funcțiile pentru care se înscriseseră.

 

În aceeași ședință, la care a participat și ministrul Tineretului și Sportului, Marius-Alexandru Dunca, pe funcția de președinte al FRR a fost ales – cum era și de așteptat și tot în unanimitate – singurul candidat, fostul președinte COSR și președintele interimar al CSM București Alin Petrache, care a mai ocupat această funcție între 2009 și 2014.

 

Actualul mandat al celor aleși astăzi în Colegiul Director (președinte + vicepreședinți) și Biroul Federal expiră în 2020.

 

Ca membru în Biroul Federal a fost ales și băimăreanul Cornel Negruț, președinte CSȘ 2 Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here