REZULTATE ȘI MARCATORI – Baia Mare – victorie pe terenul liderului, Recea – înfrântă

0
327

LIGA A III-a. Pentru cele două echipe maramureșene din Liga a III-a s-a închiat etapa a 28, o etapă dominată de lămurirea situației în serie, în urma deciziei FRF de a sancționa echipa maramureșeană ACS Fotbal Comuna Recea cu 3 puncte, din cauza folosirii unui jucător aflat în stare de suspendare (o sancțiune venită suspect de tardiv, la 8 etape după infracțiune).

 

Astfel, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a scăpat în câștigătoarea seriei și promovată în Liga a II-a, deși harghitenii au pierdut, surprinzător, acasă, cu cealaltă echipă maramureșeană, Minaur Baia Mare. Echipele maramureșene au încheiat etapa cu bilanț neutru: o victorie (Minaur) și o înfrângere (surprinzătoare, ACS Recea).

 

Băimărenii au câștigat la limită, 1-0, în deplasare la liderul seriei, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (deja promovată în Liga a II-a). Meciul, extrem de disputat, măcar pentru că un egal le oferea harghitenilor calificarea matematică în cea de-a doua ligă valorică, a fost decis în ultimele minute de o lovitură liberă devaiată: marcator, Șerban.

 

După meci, antrenorul harghitenilor, Valentin Suciu, a recunoscut că echipa băimăreană a fost foarte organizată tactic și că înlocuitorii absenților din echipa sa (Soufiane Jebari și Bajkó Barni) nu s-au ridicat la nivelul titularilor.

 

ACS Fotbal Comuna Recea, neregăsită după pierderea calificării la “masa verde”, a fost înfrântă în județul Mureș, pe terenul echipei Avântul Reghin, o echipă care a petrecut tot campionatul la mijlocul clasamentului și care n-avea nicio miză. Unicul gol al partidei a fost înscris în prima parte a jocului, de Murar.

 

Iată rezultatele și marcatorii etapei a 28-a:

* AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Minaur Baia Mare: 0-1 – Sorin Şerban (87);

* Avântul Reghin – ACS Fotbal Comuna Recea: 1-0 – Adrian Murar (28);

* Sticla Arieşul Turda – CS Iernut: 4-4 – Flaviu Chişu (1), Cristian Paleoca (39, 51), Valentin Lemnaru (41) / Adrian Pop (14, 60), Marius Bălaş (43), Rareş Şuteu (81);

* MSE Târgu Mureş – AFC Odorheiu Secuiesc: 0-2 – Levente Janko (53), Romaric Logon (55);

* ACS Unu Fotbal Gloria – Unirea Dej: 3-1 – Marius Curtuiuş (48, 57), Raul Suciu (88) / Buteanu (33);

* Sănătatea Cluj – CFR Cluj 2: 3-2 – Paul Cristian (41), Raul Ciupe (45), Dan Roman (85) / Claudiu Petrila (22, 52);

* Olimpic Cetate Râşnov – Gaz Metan Mediaş 2: se joacă sâmbătă, 11 mai;

* Unirea Tăşnad – AFC Hărman: se joacă sâmbătă, 11 mai.

 

În clasamentul seriei a 5-a, după 28 de etape, pe primele trei locuri se află AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (67 de puncte),  ACS Fotbal Comuna Recea (62 de puncte) și Minaur Baia Mare (54 de puncte).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here