REVENIRE – Maramureșeanca Narcisa Florea Pop, medalie de bronz la concursul internațional de lupte libere de la Utrecht (Olanda)

0
970

LUPTE LIBERE. Maramureșeanca Narcisa Florea Pop (16 ani) originară din satul Slătioara (comuna Strâmtura), care activează pentru clubul francez de lupte libere Bagnolet Lutte 93 (supranumit Le Diables Rouges – Diavolii Roșii), a cucerit medalia de bronz, la categoria 61 kg, la puternicul concurs internațional de la Utrecht (Olanda), competiție la care au participat aproximativ 750 de sportivi din 12 țări.

 

Luptătoarea maramureșeancă, multiplă campioană a României și campioană a Franței, a revenit în circuitul sportiv după o accidentare la genunchi, aceasta fiind prima competiție la care a participat după refacere, și a câștigat cinci din cele șase meciuri disputate.

 

„Au fost participante din foarte multe țări și am terminat pe locul 3. E un rezultat la care nu mă așteptam, pentru că este un concurs de mare nivel la care au participat chiar și sportivele din SUA. Dar sunt mândră cu rezultatul obținut și o să încerc și pe viitor să dau tot ceea ce pot și știu. Sper ca în 30 mai să pot să vin la Naționalele de cadeți ale României, care sunt organizate în Constanța”, a declarat Narcisa Florea Pop, elevă în clasa a X-a.

 

Narcisa Mariana Florea-Pop s-a născut în 25 iunie 2003 (tatăl său e din Ieud, mama din Slătioara) și a început practicarea acestui sport din… curiozitate, însoțindu-l pe verișorul ei mai mare la antrenamente, ca să nu rămână singură acasă (părinții ei au plecat în Franța, la muncă, în anul 2005, iar fetița a rămas la bunici). În 2014, a spus că nu mai vrea să stea departe de părinți, iar aceștia au dus-o în Franța. Activează la Club Bagnolet Lutte 93.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here