REPROGRAMARE – Festivalul Castanelor se desfășoară, pentru prima oară în istoria recentă, la începutul lunii octombrie

0
3295

DECALARE. Sărbătoarea municipiului Baia Mare, Festivalul Castanelor, care trebuia să se desfășoare în perioada 21-24 septembrie, își va amâna deschiderea ediției 2017 cu două săptămâni, evenimentul fiind reprogramat pentru 5-8 octombrie.

 

Până acum, conform unei „legi nescrise”, evenimentul s-a organizat, aproape de fiecare dată, în ultimul weekend plin din luna septembrie. Așadar, ediția 2017 este prima din cele de după anul 2000 care se desfășoară la începutul lunii octombrie.

 

Deși s-a indus public ideea că vremea capricioasă ar fi schimbat planurile organizatorilor, fapt fals, prognoza meteo nefiind niciodată luată în calcul în programarea evenimentului, care, de multe ori, s-a desfășurat pe ploaie sau frig extrem, argumentul oficial constă în lipsa unui ofertant care se încadrează în condițiile enunțate în caietul de sarcini. Este cert că se va relua procedura de ofertare, implicit caietul de sarcini va fi modificat.

 

Primarul Cătălin Cherecheș a comunicat în urmă cu puține moment că se încercă semnarea unui parteneriat cu organizatorii de la Maramureș-Balloon Fiesta, cel mai mare eveniment de acest gen din România, desfășurat la Aeroclubul Baia Mare, în perioada 28 septembrie-1octombrie, pentru a include evenimentul în programul Festivalului Castanelor. De asemenea, „Nunta de Aur”, pentru cuplurile care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie, va  avea loc  în 1 octombrie 2017, iar Expo Flora își deschide porțile începând cu 6 octombrie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here