REMONTADA – Știința Baia Mare, victorie cu 18-12 pe terenul campioanei en-titre după o revenire fantastică în Cupa Regelui

0
166

RUGBY. CSM Știința Baia Mare a învins-o pe campioana en-titre, Timișoara Saracens, cu 18-12, după ce a fost condusă cu 12-0, într-un meci din etapa a II-a a Cupei Regelui. Bănățeni au jucat cu trofeul pe masă, o victorie în meciul cu echipa băimăreană aducându-le trofeul ediției 2017 – în prima etapă Timișoara Saracens a învins-o pe Steaua București (meci în care fostul jucător al Științei Baia Mare, John Leiataua, a marcat două eseuri la prima prezență în tricoul Timișoarei Saracens).

 

Până acum, timișorenii și maramureșenii s-au întâlnit de trei ori în cadrul Cupei Regelui, de două ori câștigând echipa din Baia Mare – Timișoara Saracens s-a impus doar în finala din 2015. Victoria Științei Baia Mare a relansat competiția, dând și celor de la Steaua București șanse matematice de a se impune în această ediție a Cupei Regelui.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here