RECUNOAȘTERE – Structura anticorupție din Maramureș, premiată de DGA pentru rezultatele excepționale în investigarea faptelor de corupție

0
1219

ANTICORUPȚIE. Cu ocazia Zilei Aniversare a Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), astăzi, 30 mai, la 13 ani de la înfiinţarea structurii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Județean Anticorupție Maramureș a primit un premiu extrem de important, în contextul în care a fost una dintre cele servicii județene recompensate cu o diplomă de recunoaștere a meritelor. Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Național din București.

 

Serviciul Județean Anticorupție Maramureș (condus de comisar şef de poliţie Ilie Timiș) a primit din partea DGA diploma pentru rezultatele obţinute în activitatea de investigare a faptelor de corupţie (au fost acordate diplome pe cele trei segmente de activitate importante, respectiv prevenire, investigaţii şi combatere a corupţiei).

 

De asemenea, un polițist de frontieră maramureșean, agent şef adjunct de poliţie Gheorghe Florin Pop, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – Sectorul Poliţiei de Frontieră Sarasău, a primit una din cele cinci diplome de integritate acordate în acest an de DGA, el refuzând, în 8 septembrie 2017, oferta unui ucrainean care i-a propus câte 2.000 euro pentru fiecare transport ilegal de ţigări în ţara noastră, cu menţiunea că, ulterior, suma va creşte la 2.500 euro pentru fiecare activitate de contrabandă derulată cu succes. Fapta a fost probată prin acţiune de flagrant.

 

DGA este instituţia înființată în scopul asigurării integrităţii profesionale şi credibilităţii angajaţilor MAI.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here