RECUNOAȘTERE – Dănțăușii din Groși și Ecomuzeu Maramureș, invitați la Festivalul de Cultură Românească de la Bruxelles

0
212
„Dănțăușii” din Groși

EVENIMENT. La cea de-a treia ediție a Festivalului de Cultură Românească EuRoCultura, eveniment organizat la inițiativa și sub patronajul lui Mircea Diaconu și care are loc la Palatul Culturii BOZAR din Bruxelles au fost invitați să participe și asociația non-profit Ecomuzeu Maramureș, alături de grupul folcloric Dănțăușii din Groși.

 

Maramureșenii vor prezenta sâmbătă, 14 octombrie, delicioasele produse tradiționale, meșteșugurile și portul specifice unei zone cunoscute în lume prin marea bogăție a creației populare. Evenimentul se desfășoară în perioada 12-15 octombrie 2017, având ca partener Institutul Cultural Român Bruxelles, și are ca scop crearea în capitala Europei a unei manifestări românești de prestigiu în contextul Președinției române a Consiliului UE în 2019.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here