RECUNOAȘTERE – Biochimistul care a cercetat asasinarea șefului Postului de poliție din Vișeu de Jos a primit distincția Polițistul anului

0
951

POLIȚIA. În cadrul Galei „Poliţistul anului”, desfăşurată la Cercul Militar Naţional în prezența conducerii Ministerului Afacerilor Interne, celor care s-au remarcat în meseria de polițist li s-au decernat distincția de Polițistul anului – au fost șase categorii de premiere: „Ordine şi Siguranţă Publică”, „Investigarea şi Combaterea Criminalităţii”, „Combaterea Criminalităţii organizate”, „Suport Operativ”, „Suport misiuni şi activităţi” şi „Premiul special”.

 

La categoria „Suport Operativ”, unul dintre câştigătorii premiului „Poliţistul anului” a fost comisarul de poliţie Adrian-Constantin Hubca, expert criminalist – Laboratorul de analize genetice al Institutului Naţional de Criminalistică, remarcat prin efectuarea a numeroase expertize criminalistice în domeniul geneticii judiciare. Între activităţile pe care le-a desfăşurat, a fost subliniată cercetarea la faţa locului în cauza omorului deosebit de grav din Maramureş, a cărui victimă a fost șeful Postului de poliție din Vișeu de Jos, agent de poliţie Gheorghe Nistor, ucis cu trei lovituri de cuțit în 4 ianuarie 2017.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here