REACTIVARE – Mircea Ciocan și-a reluat funcțiile sindicale din Sănătate

0
1250
Mircea Ciocan

SINDICAT. După ce a renunțat la funcțiile incompatibile cu cea de manager interimar al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, respectiv a demisionat din cele de președinte PER Maramureș și consilier județean și s-a suspendat din cele sindicale (vicepreședinte la nivel național al SANITAS și președinte SANITAS Maramureș), Mircea Ciocan, îndepărtat după șase luni de la conducerea unității spitalicești din subordinea Consiliului Județean Maramureș, a declarat că își va reactiva pozițiile deținute la nivel sindical.

 

„Ce să fac?, plec în București și îmi reiau funcția de vicepreședinte al federației sindicale SANITAS. De asemenea, îmi reactivez funcția de președinte SANITAS Maramureș, pentru că eu nu am demisionat din cele două funcții sindicale, ci m-am autosuspendat pe perioada exercitării cu titlu interimar a funcției de manager al Spitalului de Infecțioase – legea a permis acest lucru”, a declarat, pentru 2mnews, Mircea Ciocan.

 

Mircea Ciocan (49 de ani) este liderul Uniunii Județene a Sindicatelor din Sănatate, SANITAS Maramureș, din anul 2004, și face parte din conducerea națională a federației sindicatelor din sistemul de sănătate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here