REACȚIE – Ionel Bogdan (președinte PNL Maramureș): „Zetea nu dă doi bani pe voturile românilor!”

0
209

POLITIC. Președinte PNL Maramureș, Ionel Bogdan, susține că președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, nu dă doi bani pe voturile românilor. “El a declarat că indiferent de votul românilor la referendum, nimic nu-i obligă pe parlamentarii PSD să țină cont de acest vot când legiferează.

 

Cu alte cuvinte, votul românilor e bun pentru pesediști doar când îi aleg pe ei, dar același vot nu mai are nicio valoare când e vorba de teme importante pentru cetățeni.

 

Înțeleg că liderii PSD sunt extrem de supărați zilele acestea pentru că toate merg anapoda în țară, iar românii și-au dat seama că au fost păcăliți de actuala putere, dar nu pot să ignore voința și votul milioanelor de cetățeni care se vor prezenta probabil la referendumul din mai. Votul lor este egal cu votul celor care au crezut în promisiunile PSD și acum regretă”.

 

Atitudinea lui Gabriel Zetea este sfidătoare, iar maramureșenii sunt convinși că-i vor da o lecție la alegerile din acest an, e convins liderul liberalilor maramureșeni.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here