REACȚIE – Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: „Consilierii județeni liberali nu sunt complici la exercițiile de imagine ale președintelui CJ Gabriel Zetea”

1
348
Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș

OFICIAL. Consilierii județeni ai PNL Maramureș nu vor da curs întâlnirii convocate astăzi, 25 aprilie, de președintele Consiliului Județean, “deoarece nu doresc să fie complici la un simplu exercițiu de imagine al lui Gabriel Zetea. Maramureșenii nu sunt interesați de imaginea președintelui Consiliului Județean, ei așteaptă fapte concrete. Au nevoie de drumuri funcționale, de aeroport și de rezolvarea problemei colectării și depozitării deșeurilor. Acestea sunt lucrurile care-i interesează pe oameni și la care așteaptă soluții de la Consiliul Județean”, a explicat Ionel Bogdan, președintele filialei județene a PNL.

 

Bogdan susține că liberalii au susținut în plenul forului administrativ al județului, constant, proiectele de dezvoltare ale județului și o vor face în continuare, în spiritul mandatului dat de maramureșeni. „Cu privire la disfuncționalitățile din ședințele de CJ,  invocate de Gabriel Zetea, acestea nu au nicio legătură cu activitatea consilierilor PNL care, precizez  încă o dată, sunt minoritari în Consiliu. Domnul Gabriel Zetea dispune de majoritatea necesară pentru a trece proiectele importante pentru cetățeni și nu poate arunca vina pe consilierii liberali dacă lucrurile nu merg cum trebuie.

 

Știm cu toții că aceasta este tactica la nivel național a reprezentanților PSD, de a se victimiza spunând că nu-și pot îndeplini promisiunile făcute românilor pentru că nu-i lasă opoziția, președintele Klaus Iohannis, BNR și investitorii străini.

 

Dacă este transparent și deschis dialogului, îi solicit președintelui Consiliului Județean să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire în care să discute cu consilierii liberali despre proiectele de interes pentru maramureșeni, o întâlnire la care să aibă acces și presa, deoarece este vorba despre interesele cetățenilor”, a declarat președintele PNL Maramureș.

 

Conducerea județeană a PNL a subliniat că grupul consilierilor liberali din CJ Maramureș va susține în continuare toate proiectele care ajută la dezvoltarea județului, care aduc bunăstare oamenilor, dar nu va accepta să închidă ochii la nereguli sau la cheltuirea banilor publici altfel decât în interesul maramureșenilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Depozitul de gunoi la Farcasa construit prin minciuna si manipulare nu dezvolta distruge Sper ca tinarul presedinte PNL sa se documenteze suficient pentru a intelege ce trebuie facut si in acest domeniu Vadca sustine ilegalitatile invompetentilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here