REACȚIE – Ionel Bogdan (PNL): Trei zile de ipocrizie și de teatru ieftin jucat de Lucian Morar, președinte PMP Maramureș, în fața Ministerului Sănătății

0
805
Lucian Morar

ADVERTORIAL. De trei ani Lucian Morar este într-o veselă alianță cu PSD și cu președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, susține toate proiectele acestuia în forul deliberativ al județului și îi oferă majoritatea confortabilă pentru a conduce discreționar Maramureșul. Acum, Lucian Morar vrea să credem că este o victimă a politicii PSD, deoarece nu a reușit să obțină înființarea unui serviciu de ambulanță în orașul Ulmeni.

 

Dacă e preocupat atât de mult de nevoile medicale ale locuitorilor din Ulmeni și din împrejurimi, de ce nu a negociat Lucian Morar cu Gabriel Zetea înființarea acestui serviciu înainte de a se alia cu PSD în Consiliul Județean, mai ales că ministrul Sănătății, Sorina Pintea, este maramureșancă și subordonată politic, pe linie de partid, lui Gabriel Zetea? Desigur, Morar nu are răspuns la aceste întrebări pentru că e preocupat acum de teatrul ieftin pe care-l joacă în preajma campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

 

Morar nu suferă de sindromul Stockholm, doar de pură ipocrizie. Dar pe maramureșeni nu-i mai poate păcăli, pentru că oamenii știu că nu a făcut nimic pentru ei, nici în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, nici în calitate de primar al Ulmeniului.

 

Ionel BOGDAN, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here