PROTEST – Manifestație împotriva legii grațierii, azi de la ora 17, pe platoul din fața Prefecturii

0
188
sursa foto: facebook „coruptia ucide”

MANIFESTAȚIE. În organizarea mișcării „Corupția ucide”, azi, pe platoul din fața Prefecturii Județului Maramureș, băimărenii se vor aduna pentru a protesta împotriva intenției Guvernului României de modificare a Codului Penal și de adoptare a unei controversate Ordonanțe care ar duce la grațierea colectivă a unui număr de aproximativ 3.500 de persoane aflate în prezent în penitenciarele din țară.

 

Până acum, la facebook event-ul care se va desfășura în numeroase orașe din întreaga țară (București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava și Satu Mare), și-au anunțat interesul de a participa un număr de aproximativ 1.100 de băimăreni, care se vor aduna în fața Palatului Administrativ cu începere de la ora 17.

 

Aceasta ar fi a doua manifestație de acest tip organizată la nivelul întregii țări, prin intermediul unui facebook event, după cea desfășurată miercuri, 18 ianuarie.

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here