PROMOVARE – Cu băimărenii Țiglă și Botezatu în lot, România a revenit în elita continentală a rugbyului în VII

0
287
Foto: frr.ro

RUGBY. După o pauză de trei ani, România revine în elita continentală a rugbyului în VII, Grand Prix Series, echipa naţională câştigând şi cea de-a doua etapă a circuitului Rugby Europe Men’s 7s – prima etapă a circuitului s-a disputat la Zagreb (Croația), iar a doua, la Siauliai (Lituania).

 

Din lotul României, condus de Danie De Villiers (antrenor principal) și secunzii William Moala și Daniel Carpo, au făcut parte băimărenii Alexandru Ţiglă și Ionuţ Botezatu (ambii de la CSM Ştiinţa), trei componenți ai CSA Steaua, doi de la CSM Bucureşti și câte unul de la Timişoara Saracens, CS Dinamo, Centrul National Olimpic pentru Tineret, ROC La Voulte și Hull Rugby.

 

În clasament, România a ocupat primul loc, cu 20 puncte (victorii cu Letonia, Ucraina, Israel, din nou Letonia și Belgia și o înfrângere în fața Luxemburgului), urmată de Belgia 18 puncte, Letonia 16 puncte, Danemarca 14 puncte, Lituania 12 puncte, Luxemburg 10 puncte, Israel 8 puncte, Croaţia 6 puncte, Ungaria 4 puncte, Ucraina 3 puncte, Bulgaria 2 puncte și Cipru 1 punct.

 

Țiglă  a înscris un eseu și o transformare cu Lituania, iar Botezatu, o transformare în partida din grupe cu Ucraina. Astfel, România a promovat în Grand Prix Series (divizia de elită a rugbyului în VII din Europa).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here