PROIECT – Timp de 9 luni, clubul Minaur le oferă băimărenilor posibilitatea de a practica o gamă variată de sporturi

0
195

MIȘCARE. Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, invită băimărenii să facă sport în cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare în mişcare”. Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 9 luni de zile, respectiv decembrie 2017 – septembrie 2018 și se adresează tuturor celor care doresc să facă mișcare, de la elevi din clasele primare 0-4, liceeni, cadre didactice, sportivi și iubitori ai sportului de toate vârstele.

 

Pe parcursul celor 9 luni, băimărenii vor avea ocazia să participe la o gamă variată de sporturi, atât individuale cât și de echipă: șah, handbal, mini fotbal, tenis de masă, tenis de câmp, fitness și aerobic, dansuri sportive, beach handball, competiții de orientare, skate și ciclism, demonstrații de oină, fotbal american etc., urmând ca proiectul să se încheie cu un semi-maraton.

 

Prin acest proiect conducerea clubului își propune captarea interesului populaţiei din municipiul Baia Mare pentru activităţi sportive de masă şi antrenarea unui număr cât mai mare de elevi, iubitori ai sportului şi sportivi în desfășurarea de activităţi sportive, atât individuale cât şi de echipă, în vederea cultivării relaţiilor de prietenie, de colaborare, a iniţiativei şi imaginaţiei creatoare prin activitatea sportivă.

 

„În drumul nostru spre performanță avem obligația să ne aplecăm atenția și asupra sportului de masă și a celui școlar. Respectându-ne calitatea de club de drept public, vom organiza și vom sprijini organizarea oricărui eveniment sportiv de pe raza municipiului Baia Mare, cu scopul declarat de a atrage tineretul spre mișcare indiferent de ramura sportivă pe care o aleg tinerii. Vom anunța lunar competițiile pe care urmează să le organizăm, pentru ca toți cei dornici de mișcare să poată deveni parte a acțiunii Minaur pune Baia Mare în mișcare”, a precizat Ionuț Marta, director general CS Minaur.

 

Prima activitate din cadrul proiectului “Minaur pune Baia Mare în mişcare” a avut loc în 16 decembrie 2017, în intervalul 10-13.30, în Sala Video din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, și a constat într-un concurs de șah la care au participat 28 de copii cu vârste cuprinse între 6-14 ani, sub îndrumarea profesorului Văsuț Zaharia. La finalul competiției, copii au fost vizitați de Moș Crăciun care i-a premiat cu diplome, medalii și cadouri. După festivitatea de premiere, copii au avut ocazia să participe la antrenamentul băieților de la Minaur, la finalul căruia au luat autografe și s-au bucurat pentru câteva minute de plăcerea de a juca handbal.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here