PROGRAMUL ZILEI – Castane 2018: teatru de păpuși, muzică clasică, Smiley, Vunk, Antonia

0
275
Lora, Smiley și Antonia concertează azi la „Castane 2018”

CASTANE 2018. Sâmbătă, 29 septembrie, în cea de-a doua zi a tradiționalei sărbători a municipiului Baia Mare, organizatorii Castane 2018 au anunțat, pe lângă expozițiile au fost inaugurate vineri și care vor dura pe toată perioada evenimentului, competiții sportive sau meciuri demonstrative de șah, atletism, handbal, dans sportiv și natație, precum și teatru și concerte.

 

Astfel, de la ora 11, cei mici sunt invitați la Teatru de Păpuși (str. Dacia nr. 3) pentru spectacolul Clovnii în vacanță. Un concert de muzică de promenadă susținut de Fanfara Municipală va începe la ora 17, în Centru Vechi, tot acolo urmând să aibă loc, de la ora 18, un concert de muzică clasică susținut de soliștii și orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca (dirijor – Cristian Sandu).

 

Seara, de la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Sfânta Treime), au loc concertele susținute de Alina Eremia & Band, Smiley, Lora & Band, Vunk și Antonia.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here