PROGRAMUL ZILEI – Castane 2018: folclor, fanfară, Carla’s Dreams, Andreea Bănică, Holograf

0
400
Holograf, Andreea Bănică și Carla's Dreams concertează azi în Baia Mare, la „Castane 2018”

CASTANE 2018. Duminică, 30 septembrie, în cea de-a treia zi a tradiționalei sărbători a municipiului Baia Mare, organizatorii Castane 2018 au anunțat desfășurarea evenimentului Nunta de aur (dedicat cuplurilor care au împlinit în acest an 50, respectiv 60 de ani de căsnicie).

 

De asemenea, de la ora 15, pe scena din Centru Vechi are loc un regal folcloric cu ansambluri profesioniste din regiunile istorice ale României, spectacol susținut de artiștii de la Ansamblul Folcloric Național Transilvania (Maramureș), Ansamblul Profesionist Doina Oltului (Olt) și Ansamblul Profesionist Ciprian Porumbescu (Suceava).

 

La ora 16, în Parcul Mara este programat un concert de muzivă de promenadă, susținut de Fanfara Municipală Baia Mare, iar seara, de la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Sfânta Treime), au loc concertele susținute de Carla’s Dreams, Andreea Bănică, Direcția 5 & Alinka, Holograf.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here