PROGRAMUL ZILEI – Castane 2018: Delia, Deepcentral, Grasu XXL, Connect-R și Randi

0
399

CASTANE 2018. Sâmbătă, 6 octombrie, în cel ultimul weekend al tradiționalei sărbători a municipiului Baia Mare, organizatorii Castane 2018 au anunțat că programul va începe la ora 10, cu un eveniment organizat în zona Catedralei Sfânta Treime (Bulevardul Unirii) de Rotaract TEAM Baia Mare și Biroul Rutier al Poliției Municipale, „Condu Prudent, Alege Viața”.

 

La ora 11, la Teatrul de Păpuși (situat pe strada Dacia nr. 3) are loc spectacolul pentru copii “Petrică și lupul” (intrarea este gratuită). De la ora 14, pe scena din Centru Vechi are loc un spectacol muzical și de divertisment susținut de Palatul Copiilor Baia Mare, Insieme Music School, Școala de canto P.S. Academy, Gașca Zurli și Trupa AS.

 

În fine, la ora 19, la Colonia Pictorilor are loc vernisajul expoziției “Anuala Artelor 2018” și tot de la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Sfânta Treime), au loc concertele susținute de Delia & Band, Deepcentral, Grasu XXL live cu Band, Connect-R și Randi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here