PROGRAM – Patru spectacole cu intrarea gratuită la Teatrul de Păpuși Baia Mare

0
217

TEATRU DE PĂPUȘI. În acest weekend, în cadrul evenimentului Castane 2018, Teatrul de Păpuși Baia Mare prezintă (la sediul de pe strada Dacia nr. 3 și la Aeroportul Internațional Maramureș) patru spectacole în care intrarea publicului este liberă.

 

Programul începe sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11, când cei mici sunt așteptați să vizioneze “Petrică și lupul”, un spectacol în regia lui Iulian Bulancea, despre o misterioasă poveste imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev cu un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzică frumoasă și umbre captivante, o aventură a copilăriei despre cum să-ți învingi frica (durata spectacolului: 60 minute – fără pauză).

 

Tot sâmbătă, 6 octombrie, cu începere de la ora 16, și duminică, 7 octombrie (tot de la ora 16),  la Aeroportul Internațional Maramureș, cei mici sunt invitați să vizioneze spectacolul „Făt Frumos cel Mofturos și un zmeu întors pe dos”, o poveste cu un Zmeu neobişnuit, sensibil și bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează (durata spectacolului: 60 minute – fără pauză).

 

Duminică, 7 octombrie, de la ora 11, la sala Teatrului de Păpuși (strada Dacia nr. 3), copiii sunt așteptați la „Punguța cu doi bani”, un spectacol în regia lui Liviu Steciuc – peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă fiindcă nu făcea ouă (mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului, sau importanţa unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator). Durata spectacolului: 60 de minute, fără pauză.

 

În fine, săptămâna viitoare, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11, în sala Teatrului de Păpuși Baia Mare este prezentat spectacolul „Albă ca Zăpada”, despre o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Spectacolul durează 60 de minute, fără pauză, iar prețul unui bilet este 5 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here