PROGRAM – Ce spectacole puteți viziona în acest weekend la Teatrul Municipal Baia Mare

0
179

TEATRU. În acest weekend, la Teatrul Municipal Baia Mare puteți viziona două spectacole, ambele cu începere de la ora 19. Sâmbătă, 5 mai, de la ora 19, la sala Studio, este prezentat “Și mâine e o zi”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al Aurorei Prodan, un spectacol care vorbește despre singurătate, dar și despre speranță.

 

Duminică, 6 mai, de la ora 19, tot în sala Studio, are loc un spectacol despre care organizatorii susțin că este captivant: „Crima din strada Lourcine”, de Eugène Labiche, în regia lui Victor Olăhuț – „Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un “criminal”.

 

Bilete costă 15 lei, sau 10 lei (pentru elevi, studenți și pensionari). Rezervări telefonice se pot face la numărul 0736216437, de luni până vineri între orele 11 și 16, iar sâmbătă între orele 12 și 13 – rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, iar în ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here