PROGNOZĂ – De mâine, în Maramureş, trei zile de vreme frumoasă, cu temperaturi de 19 grade Celsius

0
776
Maramureș (foto: Dan Daniel - „Piața Agricolă”)

METEO. În Maramureș, între 22 și 24 martie vremea se va încălzi şi va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 19 grade Celsius. Din păcate, după trei zile de căldură, urmează din nou un val de aer rece.

 

Prognoza Administrației Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 20 martie – 2 aprilie 2017, consemnează că în acest weekend vremea se va răci cu aproximativ 5 grade, iar apoi temperaturile vor rămâne relativ constante, cu medii cuprinse între 14 şi 15 grade Celsius.

 

Regimul termic nocturn va avea o evoluţie similară, media temperaturilor minime variind cu 2-5 grade Celsius faţă de temperaturile diurne. variații, în general, între două și 5 grade. Temporar vor fi condiţii de ploaie aproape în fiecare zi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here