PROGNOZĂ – Cum va fi vremea în Maramureș de Paștele catolic și de cel ortodox

0
325

METEO. Încălzire a vremii și precipitații, indică în Maramureș ultima prognoză de specialitate a Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă pentru perioada 26 martie – 8 aprilie. Astfel, până în 29 martie, vremea în Maramureș va fi rece pentru această perioadă a anului, cu valori medii ale temperaturilor diurne de 8-10 grade Clesius, minimele termice fiind semnalate pe timpul nopților şi situându-se între -3 şi 1 grad Celsius. De asemenea, între 29 martie – 1 aprilie se vor semnala precipitaţii mai însemnate cantitativ.

 

După această perioadă, urmează o încălzire a vremii, iar pe 31 martie se vor înregistra maxime termice de aproximativ 17 grade Celsius şi minime de 6 grade, temperaturi încadrate în media regională, regimul termic prognozat fiind uşor peste cel obişnuit la sfârşitul lunii martie.

 

Între 1 şi 8 aprilie, în Maramureș se vor semnala variații ușoare ale temperaturii aerului, cu valori medii de la 13 grade Celsius, noaptea mercurul termometrelor indicând 3-4 grade Celsius noaptea, la începutul şi sfârşitul acestui interval.

 

În jurul datei de 4 aprilie, se va înregistra temperatura maximă a perioadei de prognoză, respectiv 18 grade Celsius (cu minima termică nocturnă de 5 grade Celsius), dar există și semne de precipitații pe arii relativ extinse.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here