PREMIERĂ – Surpriză la alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Baia Sprie: candidează handbalista Claudia Cetăţeanu

2
3735
Claudia Cetățeanu

ALEGERI. PMP aruncă în lupta alegerilor parţiale din 11 iunie, surprinzător pentru scena politică locală, o campioană naţională la handbal: Claudia Cetăţeanu. Candidata PMP la funcţia de primar al oraşului Baia Sprie are 40 de ani şi și-a dedicat întreaga carieră de sportivă handbalului din Baia Mare, fie că echipele care au avut-o în poartă au avut denumirile Selmont, HCM Ştiinţa sau HCM.

 

Claudia Cetățeanu

Claudia Bogdana Cetăţeanu este câştigătoare a Cupa Challenge (în 2002, cu Remin Deva), campioană naţională cu HCM Baia Mare (în 2014) şi triplă câştigătoare a Cupei României şi Suprecupei României (în 2013, 1014 şi 2015). În afara echipelor din Baia Mare, Cetăţeanu (care este născută în Baia Sprie) a mai jucat la Remin Deva, Motor Zaporijia şi CSM Bistriţa.

 

Informaţia privind candidatura handbalistei la funcţia de primar al oraşului Baia Sprie a fost confirmată oficial de preşedintele PMP Maramureş, Lucian Morar (la rândul său, candidat la alegerile din 11 iunie pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni). Deocamdată, doar PNL şi-a anunţat oficial candidatul pentru şefia administraţiei din Baia Sprie, în persoana lui Alin Bîrda (sustinut de fostul primar Dorin Paşca).

 

Surse extrem de informate au confirmat pentru 2mnews că din partea PSD va candida Etelka Tamaș şi că este certă candidatura ca independent a fostului candidat al PSD, Dorin Sabo. De asemenea, fostul senator Ioan Corodan va candida, cel mai probabil din postură de independent.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ