PREMIERĂ MONDIALĂ – În Baia Mare, la turneul final al campionatului european intercluburi, se va juca handbal pe plajă pe timp de noapte

0
854

BEACH HANDBALL. Ediția din 2019 a „ebt Finals” – finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi -, care se desfășoară în Baia Mare, în perioada 6-9 iunie, va beneficia de trei premiere organizatorice. Astfel, pentru prima dată la un „ebt Finals” se va juca pe trei terenuri și tot pentru prima dată numărul echipelor participante va fi 28 (fiind suplimentată lista participantelor – până acum, competiția era organizată cu 24 de echipe) – vor participa peste 400 de sportivi din 15 țări.

 

Cea mai spectaculoasă premieră, însă, pare faptul că, în Baia Mare, pentru prima data în istorie, se vor juca meciuri de handbal pe plajă pe timp de noapte. Practic, va fi primul turneu final de acest fel la care se va juca la lumina unei instalații profesionale de iluminat pe timp de noapte – aceasta va fi asigurată de Claudiu Breban și va avea un grad al iluminării de minim 500 de lucși (aproximativ 30.000 watt), necesari pentru ca transmisia live la televiziune și pe internet să fie de o calitate superioară.

 

Pentru această realizare echipa de organizare a fost felicitată public de comisarul EHF Marko Trespidi, cel care răspunde direct de buna desfășurare a acestui turneu: „Transmit felicitările mele întregii echipe de organizare. „ebt Finals 2019” va avea meciuri jucate la lumina nocturnei pentru prima dată în istorie. Cu această realizare ați doborât deja toate recordurile.”.

 

Evenimentul sportiv ebt Finals 2019 din Baia Mare va fi găzduit în Centrul Vechi al orașului, tribunele având o capacitate de peste 1.000 de locuri, dând întregului stabiliment imaginea unei adevărate arene sportive instalate în inima orașului.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here