PREMIERĂ – Alexia Florescu a construit „Castele din stele”: 10 ani, zeci de trofeee și primul videoclip

0
975
Alexia Florescu

MUZICĂ. Are doar 10 ani și deja zeci de trofee și premii obținute la festivaluri naționale și internaționale de muzică pentru copii și adolescenți. Este din Baia Mare, filon încă neepuizat de talente transformate în nume cu notorietate în muzica românească (Paula Seling, Narcisa Suciu, Sistem, Akcent, AMI etc.), și reprezintă generația asta dinamică, fără false complexe, care pare să se-ndrepte spre confirmare.

 

O cheamă Alexia Florescu și este elevă a Colegiului Național de Arte din Baia Mare. De ce semnalăm acest nume acum? Pentru că mica artistă și-a lansat primul videoclip original (cu muzica și versurile compuse exclusiv pentru ea), rezultat al unei colaborări excepționale între artiști locali și nume cu notorietate în showbiz-ul românesc.

 

Castele din stele

 

Alexia și Nora Deneș

Pentru noua piesă a Alexiei Florescu, “Castele din stele”, profesoara Nora Deneș a compus muzica și tot ea, împreună cu Theea Miculescu (București), și versurile – pentru partea de rap (imprimată de Alex), versurile sunt compoziția cunoscutului raper Silviu Pașca (București). Alături de Alexia au fost dansatorii de la Galactic Dance feat. Luca Leșe și toți colegii ei din clasa Steluțelor (de la Colegiul Național de Arte Baia Mare). Coloana sonoră a fost mixată și masterizată de Dan Petric.

 

 

 

Subliniere: videoclipul „Castele din stele” a fost realizat integral în Baia Mare, echipa de producție fiind formată din Ciprian Zoicaș și Marius Roman (imagine), Vlad Stoenescu (lumini si efecte speciale), Ciprian “Biggy” Zoicaș (regie și montaj), Claudiu Florescu (scenariu).

 

Asociația culturală „Fabrica de muzică” a informat că producția videoclipului a fost susținută de Rocredit și grupul de firme Mercali, iar secvențele filmate în spital au fost realizate cu sprijinul deputatului Viorica Cherecheș, cărora artiștii le multumesc. În fine, povestea fiind spusă, 2mnews vă invită să ascultați “Castele din stele”, noul videoclip al micuței băimărence Alexia Florescu.

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here