PRECIZĂRI – Ionel Bogdan (PNL): „Despre iresponsabilitate, liderii PSD sunt ultimii care ar trebui să vorbească”

0
182
Ionel Bogdan

DECLARAȚIE. Când vine vorba despre iresponsabilitate, cred că liderii PSD sunt ultimii care ar trebui să vorbească, având în vedere faptul că de doi ani și jumătate iresponsabilitatea este cuvântul de ordine al acestei guvernări. Tocmai de aceea îmi face mare plăcere să îi răspund vicepreședintelui PSD Gabriel Zetea pe tema responsabilității politice.

 

  1. Îmi mențin ferm punctul de vedere privind iresponsabilitatea actualei guvernări care a întârziat nepermis de mult trimiterea în Parlament a proiectului bugetului de stat. Întârzierea se datorează exclusiv PSD și ALDE, care au trimis bugetul în Parlament la mijlocul lunii februarie 2019, în condițiile în care legea prevede clar că proiectul trebuia depus până la 15 noiembrie 2018.

 

Fostul coleg de partid al domnului Zetea, Mihai Tudose, a calculat cât a pierdut România din cauza întârzierii depunerii proiectului de buget în Parlament și a ajuns la suma de 900 milioane de euro. Deci, în concluzie, din cauza acestei guvernări iresponsabile România a pierdut 900 de milioane de euro, bani pe care ar trebui să-i recuperăm probabil de la colegii de partid și alianță ai domnului Zetea.

 

  1. Îmi mențin ferm punctul de vedere privind împovărarea primăriilor cu cheltuielile de asistență socială în baza unor promisiuni cu șanse mari să fie încălcate.

 

  1. Îmi mențin ferm punctul de vedere privind faptul că de la autoritățile locale s-au tăiat în acest an 1 miliard de lei, bani care înseamnă canalizare, drumuri reabilitate, modernizări de școli.

 

  1. Colegii mei liberali, cu mai multă vechime în politică, mi-au spus că cele mai mari întârzieri la depunerea bugetului în Parlament au fost înregistrate tot în vremea guvernărilor social-democrate, deci PSD reînvie o tradiție pe care nu ne-o mai doream.

 

În rest, sunt dispus oricând să mă întâlnesc cu domnul Gabriel Zetea să discutăm cu cifrele pe masă și să-mi explice de unde va recupera guvernul cei 900 de milioane de euro pierduți de România din cauza că a întârziat depunerea în Parlament a bugetului pentru 2019.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here