POST – Fostul deputat Florin Tătaru, director economic al Direcţiei Silvice Maramureş

0
1089
Florin Tătaru

REVENIRE. Din ciclul „Dacă v-aţi întrebat ce fac parlamentarii atunci când nu mai sunt parlamentari”: fostul deputat Florin Tătaru, care în acest mandat nu a mai prins loc eligibil pe listele PSD Maramureş, şi-a reluat postul pe care îl deţinea înainte de a deveni deputat.

 

Tătaru (49 de ani) a devenit deputat la 5 septembrie 2011, după ce a fost ales de electoratul din Colegiul 2 – Baia Mare Est în cadrul unor alegeri parţiale – deputatul acestui Colegiu (Cătălin Cherecheş) a renunţat la mandat pentru că a fost ales primar al Băii Mari. La acea vreme, Tătaru era prim-vicepreşedinte PSD Baia Mare, vicepreşedinte PSD Maramureş, consilier judeţean şi director economic la Direcţia Silvică Maramureş.

 

În octombrie 2011, după ce Tătaru a devenit deputat şi s-a suspendat din postul de la Direcţia Silvică, această funcţie a fost preluată (pe perioadă determinată – „până când deputatul Florin Tătaru îşi va încheia mandatul de parlamentar”), prin decizia directorului general al Regiei Autonome Romsilva (la acea vreme, Valerian Solovastru), Nistor Lihet.

 

Concluzionând, Tătaru a revenit la postul de director economic al Direcţiei Silvice Maramureş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here