POPCORN – Deputatul PSD Sorin Bota zice că secretarul de stat PSD Dragoș Titea „continuă distrugerea transportului feroviar”

0
1386
Dragoș Titea și Sorin Bota

PROBLEME ÎN PARADIS. După ce luna trecută s-a retras din „toate funcțiile de conducere ale PSD Maramureș” (care, de fapt, era o singură funcție, cea decorativă, de vicepreședinte) rămânând un simplu membru de partid, deputatul Marius Sorin Ovidiu Bota s-a supărat pe viață.

 

S-a supărat și pe faptul că președintele pesedist Gabriel Valer Zetea nu l-a susținut în fața lui Dragnea pentru funcția de ministru al Transporturilor (cu care a fost cadorisit un alt mare geniu al PSD, cel care inițial a fost ejectat tot din respectiva funcție pentru incompetență, Alexandru Răzvan Cuc). Și s-a supărat și pe colegii săi pesediști din locotenția lui Cuc, adică pe Virgil Dragoș Titea și Mircea Florin Biban (din Cluj), secretari de stat la Transporturile magistral coordonate de Cuc.

 

Și le zice ăstora (lui Titea și lui Biban) că nu au mintea în cap și continuă procesul de distrugere al transportului feroviar. Noah, eu am mai zis-o, așa că o repet: pesediștii ăștia sunt parte a unui conglomerat politic care știe ca nimeni altul să se distrugă din interior. Și că atunci când le e bine (că le e bine la Putere, nu?, numai că nu-ncap toți la butoane), iau un ciocan și și-l izbesc de cap. E o imagine pe care-am reținut-o dintr-un film cu proști.

 

În fine, n-o lungesc, că-i scriere nu elastic, atât am vrut să vă anunț, că pesediștii au început să-și dea cu ciocanul în cap. Popcorn, vă rog!, și comunicatul vieții (pentru că viața bate filmul, Moscova nu crede în lacrimi, Liviu Dragnea e cinstit nu hoț, Zetea lucrează pentru binele Maramureșului nu pentru al lui personal, Stan și Bran pe Valea Porcului etc.):

 

„Distrugerea transportului feroviar continuă

 

Regiunea de Nord-Vest a țării are toate șansele să rămână izolată de România în ceea ce privește transportul feroviar, în condițiile în care doi secretari de stat provin din această zonă (Cluj și Maramureș).

Calea ferată nu are la acest moment nicio investiție majoră de modernizare. Unii au reușit să izoleze Maramureșul lăsându-l în afara Master Planului de transport pe calea ferată, iar acum cei doi secretari de stat au hotărât și desființarea regionalei de transport marfă din Transilvania și zona de nord-vest. În loc să se ocupe de restructurarea companiilor, eficientizarea lor și modernizarea căii ferate, aceștia continuă procesul de distrugere.

 

Sper ca măcar în ceasul al 12-lea să le vină mintea la cap și să renunțe la acest program de distrugere”.

 

Bun, am aflat cine distruge transportul feroviar: Titea. Păi Titea nu face nimic, ce să distrugă? În fine, generic, sfârșit.

P.S.: Domnu’ deputat PSD Marius Sorin Ovidiu Bota, v-am corectat greșelile mari de ortografie din cele trei rânduri pe care le-ați scris. Cu plăcere.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here