POLIȚIE – Un nou contingent de agenți a depus ieri jurământul de credință la IPJ Maramureș

0
222

JURĂMÂNT. Un număr de 33 de noi agenți de poliție din cadrul Inspectoratului Județean Maramureș au depus, ieri, 19 ianuarie, jurământul de credință, într-o ceremonie solemnă, desfășurată la sediul instituției din strada 22 Decembrie, în prezenţa conducerii unității, a șefilor de servicii și a reprezentanților organizațiilor profesionale și sindicale.

 

Prezidată de șeful Inspectoratului, chestor de poliție dr. Viorica Marincaș, ceremonia depunerii jurământului a început cu un moment de reculegere păstrat în memoria subinspectorului de poliție Nistor Gheorghe, erou al Poliției Române, și intonarea imnului de stat, urmată de citirea unui mesaj protocolar din partea inspectorului general al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu.

 

Odată depus jurământul care le consfințește intrarea oficială în rândul apărătorilor legii, noii agenți vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică, iar după absolvirea acestuia agenţii se vor alătura poliţiştilor mai experimentaţi din cadrul posturilor comunale de poliţie, care le vor îndruma activitatea.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here