POLIȚIE – Șeful de la Anticorupţie a fost numit la conducerea Poliției maramureșene

0
1893
Liviu Constantin Grozavu

INTERIMAR. Comisar-șef de poliție Liviu Constantin Grozavu a fost numit prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu 19 aprilie 2018, șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş. Numirea este cu titlu interimar, pe o perioadă de maximum 6 luni Grozavu urmând să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului.

 

Liviu Constantin Grozavu a fost numit în funcția de conducerea a Poliției maramureșene din postura de șef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş (serviciu care se ocupă cu cercetare penală în lucrări procurorilor, inclusiv a celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie – DNA), înlocuindu-l pe fostul interimar, comisar-șef de poliție Ionel Todoran, care și-a reluat funcția deținută înaintea numirii interimare la șefia IPJ Maramureș, cea de adjunct al șefului Inspectoratului.

 

Todoran a fost numit în funcția de șef interimar al IPJ Maramureș, la jumătatea lunii septembrie, în urma pensionării la 54 de ani a chestorului Viorica Marincaș (54 de ani), cea care a condus în ultimii cinci ani Poliția județului. Grozavu a participat, în martie, la întâlnirea organizată de primarul Cătălin Cherecheș la sediul Poliției Locale, atunci când și-a anunțat intenția de a crea un departament anticorupție în cadrul administrației publice locale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here