PLATĂ – 220.000 euro pentru reparaţii făcute într-o singură lună la străzile din Baia Mare

0
265
Asfaltări în Baia Mare

CONTRACT. În luna martie, subsidiara companiei Strabag AG, firma clujeană Antrepriză Reparaţii şi Lucrări – ARL, a încasat din bugetul Băii Mari suma de 1 milion de lei pentru reparaţiile făcute la străzile din municipiu. Conform contractului, aceştia ar fi executat „plombări, colmatări (operaţiunea tehnică prin care porii sunt astupaţi prin introducerea unei substanţe coloidale în masa acestuia – adică tot un soi de plombări, numai că dă bine dacă în contract sunt înscrise mai multe activităţi), reparaţii suprafeţe izolate şi alte lucrări de întreţinere”.

 

De asemenea, contractul prevedea şi reparaţiile curente la parcări, sensuri giratorii, borduri şi covoarele asfaltice aferente. Lucrările s-au întins pe o durată mai mică de 30 de zile, fiind semnat la începutul lunii martie, în perioada 2-30 martie (lucrările efective însă au durat mai puţin, contractul prevăzând că organizarea de şantier şi prezentarea graficului de execuţie se poate „întinde” până la 15 zile de la semnarea contractului).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here