PERCEPŢIA PUBLICĂ – Baia Mare, locul 5 în clasamentul naţional al centrelor urbane cu cele mai bune facilităţi medicale

0
207

SONDAJ. Care sunt centrele urbane (reşedinţele de judeţ) cu cele mai bune facilităţi medicale? Aceasta este întrebarea la care a încercat să răspundă un studiu realizat în cooperare de o platformă de anunţuri imobiliare (Storia.ro) şi de o agenţie de cercetare (D&D Research).

 

Clasamentul final este următorul: 1) Oradea (16 spitale, peste 90 de cabinete medicale private şi zeci de farmacii); 2) Braşov; 3) Timişoara; 4) Târgu Mureş; 5) Baia Mare; 6) Piteşti; 7 Cluj-Napoca. La coada clasamentului se situează Giurgiu, Focșani, Tulcea, Călăraşi, Constanţa, Bacău şi Vaslui.

 

În clasamentul pe regiuni istorice în care se oferă cele mai bune facilităţi medicale, „fruncea” e Banatul, urmat de Maramureş, Crişana şi Transilvania. Ţinând cont că studiul a fost realizat în urma sondării opiniei publice şi nu a realităţilor statistice, economice şi profesionale, 2mnews vă recomandă să trataţi studiul cu rezervele de rigoare (eventual, considerând că… avem mulţi „votanţi” în judeţ 🙂 – mai exact ar fi să afirmăm că în acest fel percepe populaţia oferta de servicii medicale din România.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here