PARTENERIAT – Teatrul de vară din Baia Mare, închiriat unei firme private pentru proiecția de filme în aer liber

0
858

ÎNCHIRIERE. Amfiteatrul cunoscut de băimăreni sub denumirea „Teatrul de vară”, situat pe Dealul Florilor și aflat în administrarea Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară, va fi închiriat unei firme private care dorește să realizeze acolo proiecții cinematografice în aer liber.

 

Motivația respectivului parteneriat, aprobat de Consiliul Județean (CJ) Maramureș, constă în faptul că astfel va fi revitalizată zona și că instituția publică ce-l administrează nu deține nici avizele necesare proiecțiilor cinematografice și nici aparatura necesară. În consecință, amfiteatrul cu o suprafață construită de 787 mp, edificat de comuniști în urmă cu 46 de ani, va fi închiriat unei firme, chiria (al cărei cuantum nu a fost făcut public) urmând să fie împărțită astfel: 50% Muzeul de Etnografie și 50% CJ Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here