PARADĂ MOTO – Sâmbătă, închiderea sezonului moto în Baia Mare

0
759

EVENIMENT. Cu o campanie de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic se va pune punct pentru acest an în sezonul moto. Organizatorii evenimentului sunt clubul Nord 6 Riders, care, pe lângă deja tradiționala paradă moto care se desfășura pe principalele artere rutiere ale municipiului Baia Mare, le-au pregătit simpatizanților și câteva surprize.

 

Astfel, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 12, va avea loc o întâlnire în centrul vechi al orașului unde va fi organizată și o expoziție moto (pe platoul din centrul istoric), pornirea în parada moto urmând să se declanșeze la ora 13.30. Timp de aproximativ o oră, participanții vor tranzita Baia Mare, anunțând în acest fel finalul sezonului moto 2017. Însă este doar un la revedere, nu un adio :).

 

Evenimentul are loc cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Brigada Rutieră și Primăria Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here