ORA PĂMÂNTULUI – Coruri de copii cântă în Centrul Vechi din Baia Mare pentru a sensibiliza în privinţa problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă

0
310

EVENIMENT. „Ora Pământului” se va celebra prin cânt coral şi în Baia Mare. Fundaţia Hope and Homes for Children se alătură Programului Naţional „Cantus Mundi” pentru acest eveniment, iar coruri de copii vor cânta sâmbătă, 25 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, în Centrul Vechi, în faţa fostului Hotel-Restaurant „Minerul”.

 

„Ora Pământului” este un eveniment internaţional, organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. Scopul acestui demers este de a sensibiliza utilizatorii de energie electrică în privinţa problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie.

 

Evenimentul constă în stingerea luminii şi oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât şi de instituţii. În prezent, comunitatea de susţinători ai acestui demers a atins 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de oraşe, din peste 152 de ţări.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here