OPERAȚIUNE – Prejudiciu de 100.000 de euro: descinderi, percheziții și dosare penale pentru hoții pădurilor din zona Vișeului

0
311

PREJUDICIU. Un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori și care a cauzat un prejudiciu estimat de aproape o jumătate de milion de lei a condus astăzi la o operațiune în cadrul căreia polițiștii maramureșeni au efectuat 11 percheziții domiciliare la sediile sociale și punctele de lucru ale unor agenți economici și la locuințele unor persoane fizice, din trei localități din zona Vișeu.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente de evidență contabilă, înscrisuri care au legătură cu activitatea infracțională și material lemnos deținut fără documente legale de proveniență. Valoarea prejudiciului cauzat prin tăierile ilegale de material lemnos este de aproximativ 460.000 de lei. Cercetările sunt coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here